Összejövetel! :) [2020.02.08. 16:00]

Tisztelt Ziliziek!

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a legutóbbi nyílt ülés alkalmával a felelősségi köröm kibővült a közmeghallgatásokon elhangzott kérések, felszólalások követésével, adminisztrálásával (3/2020.(1.16.) sz. önkormányzati határozat). Jegyzőkönyv elérhető itt (vagy a ziliz.hu -honlapon).

Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy az én felelősségem, hogy egy közmeghallgatáson felszólaló mondanivalója se tűnjön el a feledés homálylába.
Azt nem tudom garantálni, hogy mindenki kívánsága teljesül, de azt igen, hogy mindenki tudni fogja, hogy kik, vagy milyen okok miatt nem teljesül a kívánsága.

Ezen oknál fogva 2020.02.08. (szombat) 16:00-tól minden kedves zilizi érdeklődőt szeretettel várok a kultúrházba ahol megbeszéljük a legutóbbi közmeghallgatáson hallottakat, felszólalásokat. Falu és közösségépítő összejövetelként tekintek rá, így szabadon bárki hozzátehet majd bármit.

Az összejövetel elsődleges célja egy olyan sorszámozott lista készítése, amiben a lehetőségekhez mérten minden adat benne van, hogy a következő nyílt testületi ülés alkalmával elő tudjam terjeszteni a Tisztelt Képviselő Testületnek.
Az időpontot próbáltam úgy megválasztani, hogy minél többen ott lehessünk.

Remélem megtisztelnek jelenlétükkel!

Frissítés: Innen letölthető a megbeszélés kimenete.

Üdvözlettel,
Sütő Gábor